tiistai 30. huhtikuuta 2013

14 ~ Seasons come and go

Voiko ihmistä oikeesti väsyttää näin paljon? no kyllä voi! Vietin tänään 11½ tuntia nuokkarilla ja tuona aikana me leivottiin todellakin se 200 munkkia ja järjesteltiin paikat disco kuntoon ja sitten vielä tehtiin ruoka koko porukalle! Voin muuten kertoa, että vähään aikaan en tee yhtäkään munkkia..




 Selkä ja jalat kiittää tästä päivästä varmasti, mutta onneksi sentään huomenna on vapaapäivä! Räväytettiin muuten meidän NuNe porukan kanssa ihan kunnolla lopuksi ku kaikkia hajotti niin paljon. Vedettiin puvut päälle (nasu, nalle puh, kani, haisuli, hattivatti, pikku myy jne muita hahmoja..) ja vedettiin meidän oma harlem shake muutaman discolaisen kanssa! Ei hyvänen aika sanon minä! :--D Siinä hajotuksessa toki suju kaikki huugi guugit yms muut tanssit porukan kanssa! Eihän sitä muuten kehtais, mutta kuluihan ne loputkin ajasta hyvin hölmöilemällä!

Hauskaa vappua kaikille, tämä neiti viettää sen rauhallisesti kotona juomalla limukkaa ja syömällä munkkeja! Saattaa kuulostaa tylsältä, mutta mä aion nauttia mun vapaapäivästä ilman krapulaa :)




~ Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti